Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD
Thuis

Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD

China Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD certificaten
China Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD certificaten
Ivan, danna en Amy, danken u kerels voor uw goede dienst. Geweven geotextile schijnt zeer goed, dankt u!

—— Vreugde

Dit was mijn eerste keer om zaken met Chinese mensen en elk ding te doen zeer goed gegaan, u danken alle kerels. kwaliteitsgoederen en de prachtige dienst.

—— Piotr

Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Fabriek Meating Verkoop afdeling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Merken : HongHuan
Aantal werknemers : >200
Jaarlijkse omzet : >10Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Geotextile van Ningbohonghuan werd gevestigd bij 2003, en werd gewijd in geweven geotextile en de niet-geweven geotextile industrie meer dan 10 jaar. Na tien jaar inspannings en ontwikkeling, nu werden wij één van belangrijke geweven geotextile met hoge weerstand manufactory in China, hebben wij 100 meer arbeiders, 15000 vierkante metersinstallatie, verkoopbedrag boven 12 miljoen USD in 2013. In 2014, vestigden wij Yuyao Honghuan Uitwisselend Co., Ltd, en begonnen zaken van Geomembranes, Geogrids, GCL en andere geosynthectic producten. Met het snelle groeien, zullen wij ons om een belangrijke leverancier van geosynthetic producten in China duwen te worden.

 

Onze fabriek samen met onze partners concentreert zich op de meeste soorten geweven geotextiles en niet-geweven geotextiles samen met het is uitbreidingsproducten -product-geotube. Op geweven geotextile gebied, vervaardigen wij en leveren slibfilm geweven geotextile, monofilament geweven geotextile en mutifilaent geweven geotextile. Op niet-geweven geotextile gebied, vervaardigen wij en leveren gloeidraad niet-geweven geotextile, korte vezelnaald geslagen niet-geweven geotextile, en thermocalendered niet-geweven geotextile. Op geotubegebied, vervaardigen wij en leveren het ontwateren geotube en revêtement geotube. om onze klanten meer geloof in onze kwaliteit te geven, werken wij met gsi-LABORATORIUM en het gal-LABORATORIUM om onze geosysthetic producten te testen, om onze producten te verzekeren is gekwalificeerd. Met goede kwaliteit, worden onze producten over de hele wereld uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden.

 

 

Wij zijn geëngageerd om onze klanten de breedste waaier van hoogte aan te bieden - kwaliteit en optimale prijsproducten en de techniekdiensten om hen toe te laten om opwindende projecten ten uitvoer te leggen en hun doelstellingen in termen van prestaties, kosten en tijd te bereiken.

 

Als bedrijf geëngageerd om een meest optimale oplossing voor elke enige geosynthetic behoefte van onze klanten te vinden, zullen wij aan uw zorgen en vereisten eerder dan het proberen om u in een product te dwingen luisteren. Onze diensten houden niet na een inkooporder op, maar blijft u door het proces tot het voltooide project helpen. wanneer u onzeker bent van welk product het meest ideaal voor uw toepassing is, zullen wij aan u luisteren en zullen u begeleiden om de beste selectie voor uw plaats uit te kiezen. Wij staan altijd en klaar gereed om de hulp te leveren in elk geval wij kunnen.

Contactgegevens
Ningbo Honghuan Geotextile Co.,LTD

Contactpersoon: Miss. Danna

Tel.: +8615824564098

Fax: 86-574-58220362

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)